• Favorilere Ekle

Toplam Ziyaret16100

Mahallelerimizin sorunlarına ulaşıp çözüme kavuşturmak suretiyle Gülnar Belediye Başkanımız Alpaslan Ünüvar Başkanlığında düzenlenen Muhtarlar toplantısı gerçekleşti. Gülnar Belediye düğün salonunda gerçekleşen toplantıya Gülnar Belediye Başkanımız Alpaslan Ünüvar, Mahalle Muhtarlarımız, Belediye Meclis Üyelerimiz ve Birim sorumlusu personellerimiz katıldı.
Belediye Başkanımız Alpaslan Ünüvar toplantıda yaptığı konuşmada “Siz değerli muhtarlarımızla beraber istişare içerisinde mahallelerimizde yapılacak çalışmaların tespitlerini yapıyoruz. Bütün mahallelerimize eşit mesafede hizmet yapmaya çalışıyoruz. Bizler bu toplantıyı sizlerin dilek ve temennilerini dinlemek için gerçekleştiriyoruz , burada isteklerinizi dile getirebilirsiniz.Ayrıca özel olarak da görüşme yapmak isteyenlere de ayrım yapmadan herkese Belediyemizin kapıları açıktır. Bu toplantımızı sık sık devam ettireceğiz sizlerin istek ve önerilerinizi dinleyip, yerine getirmeye çalışacağız “ dedi.
Muhtarlarımızın sorun, istek ve önerilerinin dinlendiği toplantıda ayrıca Muhtarlarla Gülnar merkez ve mahalleleri hakkında bilgi alışverişi yapıldı ve yapılabilecek hizmetler hakkında konular ele alındı. Belediye Başkanımız tarafından sorunların çözümü için ilgili birim amirlerine gerekli talimatlar verildi.

Anlık
Yarın