• Favorilere Ekle

Gülnar Belediyesi kilit parke döşeme çalışmalarına devam ediyor.

İlçemiz Taşoluk Mahallesinde bulunan Yedi Yatırlar Türbesi Gülnar halkı tarafından sık sık ziyaret edilen, manevi değeri yüksek bir mekan. Türbe çevresinde Gülnar Belediyesi ekiplerimiz tarafından kilit parke döşeme çalışmaları yapılarak halkımızın hizmete sunuldu. Bozuk olan yollar ve çevre, genişletme ve sıkıştırma çalışmalarından sonra parke taşı döşenerek oluşan çamur ve tozdan kurtarıldı.

Mahalle sakinleri ve ziyaretçiler bu çalışmadan memnun kaldıklarını dile getirerek Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar’a ve emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini belirttiler.

Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar  yaptığı açıklamada,“ Göreve geldiğimizden itibaren yol bakım onarım çalışmalarımıza hız verdik. İlçemizde ziyaretçi sayısı fazla olan yedi yatırlar türbesinde de kilit parke taşı döşeme çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Ziyaretçilerimizi oluşabilecek tozdan ve çamurdan kurtardık. Türbemizi ziyaret etmek isteyen vatandaşlarımız artık daha rahat edecekler” dedi.