Toplam Ziyaret52099
Hava Durumu

Gülnar Belediyesi Çanakkale Şehitleri Giyim Gıda Yardımlaşma Bankası Yardımlarına Devam Ediyor

Gülnar Belediyesi Çanakkale Şehitleri Giyim Gıda Yardımlaşma Bankası ihtiyaç sahibi ailelerin yardımına koşmaya devam ediyor. Çanakkale Şehitleri Giyim-Gıda ve Yardımlaşma Bankası Ayvalı Mahallesinde ihtiyaç sahibi ailelere ulaşarak eşya ve giyim yardımlarını iletti.

Konu hakkında açıklama yapan Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar; " Yardımlaşma bankamızda hiçbir siyasi amaç gütmeden, ayrım yapmadan yardıma muhtaç herkese yardım yapmak için ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışıyor. Bu banka yardıma muhtaç insanlarımızın ihtiyaçlarını karşılayabileceği sıcak bir yuva haline geldi. İhtiyaç sahibi ailelerin ne ihtiyacı varsa hepsini karşılamaya çalışıyoruz. Yardımlaşma bankamıza destek veren herkese bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.