24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programı 13:00’de Hükümet konağı önünde  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelenginin İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Burgut tarafından Atatürk Anıtı’na sunulmasıyla başladı.  Törende saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşımız eşliğinde şanlı bayrağımız göndere çekildi.

Programın devamı Atatürk İlkokulu ve Ortaokulu Müdürlüğü koordinesinde Gülnar Kültür Merkezinde düzenlendi. Programa İlçe Kaymakamımız Mustafa Ayvat, Belediye Başkanımız Alpaslan Ünüvar, Cumhuriyet Başsavcısı Tugay Çatlı, kurum amirleri, öğretmenler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Burgut yaptı.

Program öğrencilerin şiir okuması, oratoryo, tiyatro ve video gösterimleriyle devam etti.

Programın sonunda 24 Kasım Öğretmenler günü ile ilgili yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.