Gülnar Belediye Meclisi Aralık Ayı Olağan Toplantısını Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar Başkanlığında Belediye Meclis Üyelerin katılımlarıyla gerçekleştirdi.

Gündem Maddeleri:

1-)Açılış ve yoklama

2-)Belediyemiz Müdürlüklerine ait (Yazı İşleri Müdürlüğü, Mali Hizmetler Müdürlüğü, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, Muhtarlık İşleri Müdürlüğü, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Müdürlüğü) Görev ve Çalışma Yönetmeliklerinin görüşülmesi.

-Yapılan açık oylamada oy birliğiyle kabul edildi.

3-)Yazı İşleri Müdürlüğünün 28.11.2019 tarih ve E.501 sayılı teklifi; Çukurasma Mahallesi Muhtarı Mehmet CAN’ın 28.11.2019 tarih ve 1286 sayılı dilekçesine istinaden mülkiyeti belediyemize ait olan Çukurasma Mahallesi 115 ada 18 parsel üzerinde bulunan Köy Konağının Çukurasma Mahalle Muhtarlığınca kullanılmak üzere elektrik, su ve diğer giderleri Çukurasma mahallesi muhtarlıpınca karşılanmak üzere bedelsiz olarak tahsis edilmesi teklifinin görüşülmesi.

-Yapılan açık oylamada 1 yıllığına tahsis edilmesi oy birliğiyle kabul edildi.

4-)Dilek ve Temenniler