‘İSTİKLAL YOLU’ ADLI TİYATRO OYUNU GÜLNAR’DA SAHNELENDİ

Gülnar Belediyesi Kültür Hizmetleri Etkinlikleri kapsamında organize edilen ve Ankara Ortaoyuncuları Tiyatro ekibi tarafından sahnelenen Ünal Çeken’in yazıp yönettiği  ‘İstiklal Yolu’ adlı tiyatro oyunu Gülnar’da izleyenlerin beğenisine sunuldu.

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının İstiklal Mücadelesinde yaşadıkları zorlukları konu edinen oyun, seyircilerin gözünde tarihi yeniden canlandırdı. ‘Geçmişini bilmeyen geleceğini inşa edemez.’ sözünden hareket ederek tarihi yeniden canlandıran Ankara Ortaoyuncuları Tiyatro ekibi, başarılı bir işe imza attılar.

Ankara Ortaoyuncuları Tiyatro ekibi tarafından Kültür Merkezinde oynanan ‘İstiklal Yolu’ adlı tiyatro oyununa; Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar, Gülnar Cumhuriyet Başsavcısı Tugay Çatlı, İlçe Emniyet Amiri Üzeyir Demir, kurum amirleri ve çok sayıda izleyici katıldı.

Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar, gösteri sonrası konuşmasında; “ İlçemize kadar gelip bu anlamlı gösteriyi sundukları için Ankara Ortaoyuncuları Tiyatro ekibine teşekkür ederim. ilçemiz 7’den 70’e sizlerin burada bizlere sunduğu bu gösteriyi yaşayan insanların torunları, her evden şehidin olduğu insanların torunları. Hakikaten bizler gurur duyduk. İnşallah bundan sonra da sosyal aktivitelerimiz devam edecek. Çocuklarımızı da bu sosyal aktivitelerin içine katacağız. Biz Gülnar Belediyesi olarak elimizdeki imkanları siz değerli vatandaşlarımız için harcayacağız. Tekrardan Ankara Ortaoyuncuları Tiyatro ekibine ve siz değerli vatandaşlarımıza katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum ” dedi.

Gülnar Belediyesi olarak tiyatro oyununun sponsorluğunu sağlayan İÇTAŞ İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş’ne teşekkür ederiz.