Gülnar Belediyesi Karla Mücadele Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor

İlçemizde etkili olan kar yağışı dolayısıyla Gülnar Belediyesi kar temizleme ekipleri, vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları için yoğun çaba harcarken, ekipler 24 saat görev yapıyor. İş makineleri  ile karla mücadele çalışmalarına aralıksız devam eden Gülnar Belediyesi ekipleri, yol açma ve kar temizliği çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kar yağmaya başladığı ilk saatlerden itibaren kar temizleme çalışmalarını sürdüren ekipler, vatandaşlarında takdirini kazanıyor.

Belediye Başkanımız Alpaslan Ünüvar çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada; “ Kar yağışı nedeniyle ilçe genelinde kapanan yollarımızda ekiplerimiz seferber bir şekilde hem ilçe merkezimizde hem de kırsal mahallelerimizde çalışmalarına geceli gündüzlü devam ediyor. Bu durumda arkadaşlarımız mesai saatlerini gözetmeksizin çalışmalarını, vatandaşlarımız mağduriyet yaşamasın diye aralıksız sürdürüyorlar. Tüm yollarımız kardan arındırılıncaya kadar ekiplerimiz çalışmalarına etkili bir şekilde devam ettireceklerdir. Bu çalışmalarından dolayı da tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum”dedi.