GÜLNAR BELEDİYESİ MART AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Gülnar Belediye Meclisi Mart Ayı Olağan Toplantısını Belediye Meclis Başkanı Alpaslan Ünüvar Başkanlığında Belediye Meclis Üyelerin katılımlarıyla gerçekleştirdi.

Meclis Toplantısında, geçtiğimiz hafta Suriye İdlib’de gerçekleşen hain saldırı sonucunda şehit olan 34 kahraman askerlerimiz ve tüm şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunuldu.

Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar tarafından “Başta İdlib şehitlerimiz olmak üzere vatan savunmasında hayatını kaybeden tüm şehitlerimize ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk anısına saygı duruşuna davet ediyorum” dedi. Daha sonra tüm meclis üyeleri 1 dakikalık saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşımızı okudular.

Gündem maddeleri;

1-) Açılış ve yoklama.

2-) Mazeret dilekçelerinin oylanması.

3-) Saygı duruşu ve İstiklal Marşı.

4-)Bir önceki aya ait Meclis karar özetinin doğruluğunun onaylanması.

-Yapılan açık oylamada oy birliğiyle kabul edildi.

5-) Dayıcık Mahallesi 173 ada, 1 Nolu parsele ait komisyon raporunun görüşülmesi.

-Yapılan açık oylamada oy birliğiyle kabul edildi.

6-) İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün  26.02.2020 tarih ve E.814 sayılı teklifi. İlçemiz Saray Mahallesi 167 ada, 62 ve 63 nolu parsellerin kamu yararına tahsis kararının alınması teklifinin görüşülmesi.

-Yapılan açık oylamada oy birliğiyle kabul edildi.

7-) İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün 26.02.2020 tarih ve E.811 sayılı teklifi. İlçemiz Saray Mahallesi167 ada, 62 nolu parselin TEDAŞ Genel Müdürlüğüne tahsis işlemi teklifinin görüşülmesi.

-Yapılan açık oylamada oy birliğiyle kabul edildi.

8-) İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün 26.02.2020 tarih ve E.813 sayılı teklifi. İlçemiz Köseçobanlı Mahallesi Miskale Mevkii 101 ada, 2581 nolu parsel üzerindeki Cami lojmanının Gülnar İlçe Müftülüğü ( Diyanet İşleri Başkanlığı )’ne tahsis işlemi teklifinin görüşülmesi.

-Yapılan açık oylamada oy birliğiyle İmar Komisyonuna sevk edildi.

9-) İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün 27.02.2020 tarih ve E.822 sayılı teklifi. İlçemiz Şeyhömer Mahallesi 127 ada, 6 nolu parsel ve 131 ada, 1 nolu parsel üzerindeki yapıların 3194 sayılı İmar Kanununun 39. Maddesine istinaden yıkım kararının alınması teklifinin görüşülmesi.

-Yapılan açık oylamada oy birliğiyle Plan Bütçe ve İmar Komisyonlarına sevk edildi.

10-)Dilek ve temenniler.