Uzun bir aradan sonra bugün kılınan Cuma Namazı için Gülnar Belediyesi öncesinde gerekli tedbirleri aldı.

Koronavirüs hastalığının yayılmasına karşı verilen mücadele nedeniyle, uzun zamandır kılınamayan Cuma Namazı bugün ilçemizde de belirtilen alanlarda kılındı.

Bu kapsamda Gülnar Belediyesi de, kılınacak namaz öncesi belirlenen alanlarda, salgına karşı dezenfekte ve temizlik çalışmalarını gerçekleştirdi. Cuma namazında oluşacak muhtemel kalabalık nedeniyle düzenlemeler de yaptı. Alan girişlerine Gülnar Belediyesi tarafından dezenfektan noktası oluşturuldu. Ekipler Ayrıca maskesi olmayan vatandaşlarımıza tıbbi maske dağıtımını da gerçekleştirdi.

Otogar içerisinde kılınan namaz öncesi konuşan İlçe Müftüsü Yusuf Kaya; “ Rabbimize sonsuz şükürler olsun. Uzun bir aradan sonra Cuma namazımızı İstanbul’un fethi günü tekrar kılmaya başlıyoruz. Rabbim bizlere bu günleri nasip etti ve hep birlikte tekrardan Cuma namazını kılacağız. Sağlığımızın kıymetini bilelim. İnşallah yaşadığımız zor günleri hep birlikte atlattığımız, sosyal mesafe engelini aştığımız ve tekrar kucaklaştığımız günlere en kısa zamanda ulaşırız. Allah kılmış olduğumuz namazlarımızı kabul eylesin” dedi.