MASKE ÜRETİM MERKEZİ ÇALIŞANLARINA ZİYARET

Gülnar Belediyesi  finansman desteğiyle, Gülnar Kaymakamlığının Himayelerinde, Halk Eğitim Müdürlüğümüzün koordinesinde, Gülnar Kültür Merkezinde dezenfekte edilmiş özel üretim alanında 'Tıbbi Maske Üretimi' tüm hızı ile devam ederken ,Gülnar Belediye  Başkanı Alpaslan Ünüvar, Ak Parti İlçe Başkanı Tevfik Kalemci ve Kent Konseyi Başkanı Selami Bağca,Maske üretim merkezi çalışanlarına   Halk Eğitim Merkezi ve Kültür Merkezi Müdürlüğüne teşekkür ziyaretinde bulundular.

Ziyarette konuşan Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar “ Gülnar Belediyesi olarak korona virüs ile mücadeleye ve mahallelerimize hizmet götürmeye devam ediyoruz. Biz Gülnar Belediyesi olarak 300.000 maskelik malzeme aldık ve çalışmalara gönüllü bayan personellerimizle destek veriyoruz. Bu çalışmalar için karşılıklı özveri ve fedakarlık gerekiyor. Sizlerde bu fedakarlığı,Çanakkale ruhunu fazlasıyla gösterdiniz. Hep birlikte yaptığımız bu işler hakikaten güzel işler. Bazı yerlerde insanlar para ile maske bulamazken bizim ilçemizde para ile maske satılmadı. Bende bundan şeref ve gurur  duyuyorum,Ayrıca artık günlük daha fazla maske üretilmesi için ilçemize maske üretim makinesini kazandıran hemşerimiz iş adamı  Mehmet Ecevit Bey’e de teşekkür ediyorum. Ülkemizin içinden geçtiği bu sıkıntılı süreçte ülkemizi, bizleri, vatandaşlarımızı yalnız bırakmayan siz fedakar bayanlarımıza, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Kültür Merkezi Müdürlüğüne Gülnar Halkı adına çok teşekkür ediyorum.

Ziyarette konuşan Ak Parti İlçe Başkanı Tevfik Kalemci; “ İlçemizde korona virüs ile mücadelede Gülnar Belediyemiz tarafından ciddi ve özverili çalışmalar gerçekleştirildi. Alınması gerek tedbirler en iyi şekilde alındı. Bu süreçte özellikle dezenfektan ve maske konusunda özverili çalışmalar gerçekleştirildi. Sizler maske üretim konusunda gece gündüz demeden daha fazlasını yapma gayreti ile çalıştınız. Sizlerin ürettiği el emeği göz nuru maskeler milletimize nefes oldu. Maskelerimiz vatandaşlarımıza ulaştırılıyor ve ulaştırılmaya devam edecek. Bu vesileyle Belediye Başkanımıza, personellerimize, Halk Eğitim Müdürlüğü personellerimize, Kültür Merkezi Müdürlüğü Personellerimize, usta öğreticilerimize, Hayır sever iş adamımız Mehmet Ecevit Beye ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyarette konuşan Kent Konseyi Başkanı Selami Bağca ; “Gerçekten korona virüs ile mücadele de çok büyük bir özen gösterildi. Gülnar Belediyesi gereken çalışmaları yerinde ve zamanında yaptı ve yapmaya devam ediyor. Biz bazı ilçelerde bu şekilde bir faaliyet ve çalışma olmadığını gözlemledik. Bu dönemde Başta Belediye Başkanımıza, Kültür Merkezi Müdürümüze, Halk Eğitim Merkezi Müdürümüze ve tüm personellerine çok teşekkür ediyorum” dedi.