BAŞKAN ÜNÜVAR’DAN MHP İLÇE BAŞKANI CELAL KADİM’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Gülnar Belediye Başkanımız Alpaslan ÜNÜVAR, Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP ) Gülnar İlçe Başkanlığı görevine atanan Celal KADİM’i ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

MHP İlçe Başkanımız Celal Kadim Bey’e başarılar diliyorum ” diyerek konuşmasına başlayan Başkan ÜNÜVAR, “ Gülnar’a hep birlikte hizmet ediyoruz. Benim dava arkadaşlarım ve yol arkadaşlarımla birlikte biz büyük bir aileyiz. Gülnar ilçemizde birlik ve beraberlik içinde milletimize en iyi şekilde hizmet edeceğiz. Elimizden geldiğince istişareli bir biçimde ilçemizin daha güzel bir hale gelmesini sağlayacağız. Hep birlikte bunu başaracağız. Birlik ve beraberlik içerisinde bu ülkeye bu vatana bu bayrağa en iyi bir şekilde hizmet etmeyi diliyor, MHP Gülnar İlçe Başkanımız Celal Kadim ve yönetimine başarılar diliyorum. Hayırlı olsun. Önceki İlçe Başkanımız Mustafa Ateş’e bir kez daha Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve camiamıza başsağlığı diliyorum. ” dedi.

MHP İlçe Başkanımız Celal KADİM, Belediye Başkanımız Alpaslan ÜNÜVAR’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek “Gülnarımıza yaraşır bir şekilde sorumluluğumuzun farkında olarak gerekli tüm çalışmalarımızı hiçbir fedakârlıktan kaçınmadan eksiksiz bir şekilde yürüteceğiz. Allah birliğimizi bozmasın.

Başkan KADİM; Üstlendikleri görevi en iyi şekilde yerine getireceklerini belirterek ziyaretlerinden dolayı Belediye Başkanımız Alpaslan ÜNÜVAR’a teşekkür etti.