Gülnar Belediyesi 2020 Yılı Eylül Ayı Meclis Toplantısının İkinci Birleşimi Gerçekleşti

Gülnar Belediye Meclisi 2020 Eylül Ayı meclis toplantısının 2. birleşimi Belediye Meclis Başkan Vekili Himmet BÜYÜK Başkanlığında, Belediye Başkan Vekilimiz Süleyman YILMAZ ve Belediye meclis üyelerinin katılımlarıyla gerçekleştirdi.

Gülnar Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen Meclis toplantısının öncesinde katılımcıların ateşleri ölçülerek,  salondaki oturma planı da sosyal mesafe kuralına göre düzenlendi. Ayrıca salon girişine dezenfektan ve maske dağıtım noktası da oluşturuldu.

Gündem maddeleri;

1-) Açılış ve yoklama.

2-) Mazeret dilekçelerinin oylanması.

-Yapılan açık oylamada oy birliğiyle kabul edildi.

3-) Saygı duruşu ve İstiklal Marşı.

4-) Mali Hizmetler Müdürlüğünün 02.09.2020 tarih ve E.3031 sayılı teklifi; 01.09.2020 tarih ve 38 no’lu karara istinaden Gülnar Belediyesi Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen ödenek aktarma cetvelinin komisyon raporunun görüşülmesi.

- Söz konusu rapor komisyondan geldiği şekliyle yapılan açık oylamada oy birliğiyle kabul edildi.

5-) Dilek ve Temenniler.