Kilitli Parke Taşı Döşeme Çalışmalarımız Hız Kesmeden Devam Ediyor

Gülnar Belediyesi ekiplerimizin Ayvalı Mahallesi Budakoğlu sokakta kilitli parke taşı döşeme çalışmaları hızla devam ediyor.  Yapılan çalışmalarla mahalle içi yolları daha modern hale getiriliyor.

Yapılan çalışmalar hakkında açıklama yapan Gülnar Belediye Başkanımız Alpaslan ÜNÜVAR;  “ Yollarımızı standartlara uygun bir şekilde yapıyoruz. Yolların tam anlamıyla bitmesinden sonra hem mahalle sakinlerimiz rahat edecek hem de ilçemiz modern bir görünüme kavuşacak. Bunun içinde elimizden gelen her türlü fedakârlığı yapmaya hazırız ve yapacağız. Çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda, çalışmaların devam ettiği yolları en kısa zamanda bitirip, halkımızın hizmetine sunacağız. İlçemiz genelinde parke taşı döşeme çalışmaları, stabilize yol çalışmaları ve rotmiks serme sıkıştırma çalışmaları eş zamanlı devam ediyor. Çalışmalarımız program dahilinde devam edecektir” dedi.