Gülnar Belediyesi ilçe genelinde deforme olmuş yollarda kilitli parke döşeme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Gülnar Belediyesi ilçenin modern ve kullanışlı yol ihtiyacını karşılamak adına yoğun çalışmalarını sürdürüyor.   Ekipler program dahilinde mahallelerde çalışma yürütürken, parke döşeme çalışmalarına Saray Mahallesinde devam ediyor. Yoğun yağışlarda bozulan yolları yenileyen ekipler vatandaşları bozuk yollarda yaşadıkları mağduriyetten kurtarıyor.

Devam eden yol bakım onarım çalışmaları ile ilgili açıklama yapan Gülnar Belediye Başkanımız Alpaslan ÜNÜVAR; “İlçemiz genelinde yaşanan yol sorunlarına çözüm bulmak adına birçok alanda yol onarım ve bakım çalışmalarımıza devam ediyoruz.  Bu kapsamda İlçemizin Saray Mahallesi’nde kilitli parke döşeme çalışmalarını yürütmeye devam ediyoruz. Ekiplerimiz parke döşeyerek vatandaşlarımızın hizmetine tertemiz yollar sunuyor. Bunun yanında stabilize yol ve rotmiks serme sıkıştırma çalışmalarımızı ilçemiz genelinde sürdürüyoruz. Biz her şeyi ilçemizi güzelleştirmek, halkımızı refaha ulaştırmak için yapıyoruz. İnşallah program dahilinde her mahallemizde çalışmalarımız aynı yoğunlukla devam edecek” dedi.

Saray Mahallesi Muhtarı Ahmet KARABULUT  ise yapılan tüm çalışmalardan dolayı Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan ÜNÜVAR ve ekiplere teşekkür etti.