BAŞKAN ÜNÜVAR’DAN YENİ YIL MESAJI

Gülnar Belediye Başkanımız Sayın Alpaslan ÜNÜVAR,  “Yeni yılın ilçemiz başta olmak üzere ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyor, zor zamanlar geçirdiğimiz bir yılı geride bırakıp yeni yılda öncelikle Allah’tan sağlık diliyorum” dedi.

Belediye Başkanımız Alpaslan ÜNÜVAR mesajında, “Acı ve tatlı günleri, mutluluk veren anılarıyla koca bir yılı daha geride bıraktık.  Millet olarak yeni bir yıla daha girmenin heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz. Gülnar Belediyesi olarak 2020 yılında yoğun bir şekilde hemşerilerimize hizmet etme çabasında çalıştık. Umutlarımız, hedeflerimiz doğrultusunda yeni yılda da amaç ve beklentilerimizi hizmet anlamında en iyi şekilde gerçekleştirme adına azim ve kararlılığımız sürecektir. Daha aydınlık yarınlara ulaşmak için, millet olarak elbirliği ile çalışmamız, kendimize inanmamız, sahip olduğumuz olanaklar ve öz kaynaklarımızı en verimli biçimde kullanmamız yeterli olacaktır. Her yeni yıl yeni atılımlar, yeni umutlar, yeni adımlar kısaca yenilikler yılıdır. Bizimde yeni yılda daha çok çalışarak daha başarılı olmamız gerekmektedir. Güzel ilçemiz için sürdürdüğümüz hizmet aşkı, yeni yılda da devam edecektir. Her yeni gün ve her yeni yılın doğan bir umut olduğu inancıyla milletimizin ve Gülnar’lı hemşerilerimin yeni yılda refaha ve mutluluğa kavuşmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. 2020 yılında Covid-19 hastalığı nedeniyle zorlu bir yıl geçirdik, yakınlarımızı, sevdiklerimizi bu hastalıktan dolayı kaybettik. 2021 yılında Allah’tan öncelikle sağlık diliyor, vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum. 2021 yılının hepimize, yuvalarımıza, ilçemize ve ülkemize esenlik, huzur, başarı, sağlık ve mutluluk getirmesini diler saygı ve sevgilerimi sunarım” ifadelerine yer verdi.