Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya SELÇUK’un çağrısı üzerine Tüm Türkiye’de olduğu gibi ilçemizde de İstiklal Marşımız tek nefes olarak coşkuyla okundu.

Tüm okullarda olduğu gibi Gülnar Anadolu Lisesinde de düzenlenen Bayrak Töreni’ne  İlçe Kaymakamımız Sayın Yunus Emre BAYRAKLI, Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Hüseyin KİRAZ, kurum amirlerimiz ve öğretmenlerimiz katılım sağlayarak, İstiklal Marşımızı coşkuyla okudular.

Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Hüseyin KİRAZ konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya SELÇUK’un çağrısına Gülnar Halkı olarak destek verdik. Tüm Türkiye’de olduğu gibi ilçemizde de Gülnar Anadolu Lisesinde düzenlenen Bayrak Töreni’ne katılım sağlayarak,  tek nefes olarak İstiklal Marşımızı güçlü bir şekilde okuduk. İnşallah Covid-19 hastalığını hep birlikte yenerek eskisi gibi çocuklarımız İstiklal Marşımızı yine okullarında coşkuyla okurlar. Bayrak Töreninde bizlere pencerelerinden, evlerinden destek veren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.