İlçe Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız Miniklerle Bir Araya Geldiler

İlçe Kaymakamımız Sayın Yunus Emre BAYRAKLI ve Belediye Başkanımız Alpaslan ÜNÜVAR, Samiye Naim Eğitim Vakfı Mürüvvet Kandemir Anaokulunu ziyaret ederek, miniklerle bir araya geldiler.

Öğrencilerin sevgi gösterisiyle karşılanan İlçe Kaymakamımız Yunus Emre Bayraklı ve Belediye Başkanımız Alpaslan Ünüvar miniklere çeşitli hediyeler verdiler.

İlçe Kaymakamımız Sayın Yunus Emre BAYRAKLI konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “İlçemizde Mürüvvet Kandemir Anaokulunu ziyaret ederek, minik öğrencilerimizle bir araya geldik. Öğretmenlerimizden okuldaki çalışmalar hakkında bilgi aldık. Çocuklarımızın eğitiminde fedakarca çalışan öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Miniklerimize başarılı bir hayat diliyorum” dedi.

Belediye Başkanımız Sayın Alpaslan ÜNÜVAR konuyla ilgili yaptığı açıklama; “İlçe Kaymakamımız ile birlikte Mürüvvet Kandemir Anaokulunu ziyaret ederek, minik öğrencilerimizle bir araya geldik. Miniklerimizle sohbet edip,  onların isteklerini dinledik. Maalesef bu yıl pandemi dolayısıyla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama programımız gerçekleşmedi. Çocuklarımızla bir araya gelemedik.  İnşallah bundan sonra koronavirüs salgınından kurtularak hep birlikte coşkuyla bayramlarımızı kutlarız. Okul öncesi eğitimin önemi oldukça büyük. Çocuklarımızın eğitimi için fedakarca çalışan öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Çocuklarımıza da bundan sonraki eğitim ve öğretim hayatlarında başarılar diliyorum”dedi.