GÜLNAR HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRÜ ALİ SUNGUR ATEŞ’TEN BAŞKAN ÜNÜVAR’A VEDA ZİYARETİ

Mersin Merkez’e tayini çıkan Gülnar Halk Eğitimi Merkezi Müdürümüz Sayın Ali Sungur ATEŞ, yeni görevi öncesi Gülnar Belediye Başkanımız Sayın Alpaslan ÜNÜVAR’a veda ziyaretinde bulundu.

Gülnar Halk Eğitimi Merkezi Müdürümüz Sayın Ali Sungur ATEŞ’i makamında ağırlayan Belediye Başkanımız Sayın Alpaslan ÜNÜVAR ziyarette yaptığı açıklamada “ İlçemizde görev sürenizde yaptığınız hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Yeni görev yerinizde de görevinizi layıkıyla, başarılı bir şekilde yapacağınıza olan inancımız tamdır. Bir öğretmen olarak çocuklarımızın eğitimi, öğretimi için fedakarca çalışan tüm öğretmenlerimizle gurur duyuyorum, sizlere şükranlarımı sunuyorum. Her zaman sizlere kapımız sonuna kadar açık.  Allah yolunuzu açık etsin. Yaptığınız hizmetler, verdiğiniz destekler ve nazik ziyaretleriniz için teşekkür ediyor, yeni görev yerinizde başarılar diliyorum” dedi.