Kuş Üzümü Temizleme ve Paketleme Tesisinde Araç Kantarının Betonu Döküldü

2021 yılı üretim sezonunda faaliyetine başlayan Gülnar Çukurasma-TozkovanÜçoluk Kuş Üzümü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Kuş Üzümü (Kişniş) Temizleme ve Paketleme Tesisinde çalışmalar sürüyor.

Bu kapsamda teknik ekipmanı ve çevre düzenleme çalışmaları tamamlanan tesiste araçlar için kantarın beton dökümü yapılıyor.

Çalışmaları yerinde inceleyen Gülnar Belediye Meclis Üyemiz Sayın Abdullah KOCADAĞ; “ Allah’ın izniyle Kuş Üzümü Temizleme ve Paketleme Tesisinde eksik kalmıyor. Belediye Başkanımız Sayın Alpaslan ÜNÜVAR’ın talimatları doğrultusunda, Gülnar Belediyesi olarak daha önce tesisin yapımında, çevre düzenlemesinde birçok destek sağladık ve çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz. Bugün de yüklü gelecek olan araçlarımız için kantar yapımında beton dökümünü gerçekleştiriyoruz. İlçemiz Türkiye Kişniş üzümü üretiminin %75’ini tek başına karşılıyor. Üretim kadar paketleme ve eleme tesisinin de önemli olduğu için el birliğiyle ilçemize bu tesisi kazandırdık, en iyisinin ilçemizde yetiştiği kuş üzümümüzü bu sayede tüm dünyaya daha iyi tanıtacağız, pazarlayacağız. Gülnar Belediyesi olarak her zaman üreticilerimizin yanındayız. Tüm üreticilerimize bereketli kazançlı bir sezon diliyoruz. Çalışmamıza katkılarından dolayı Özaltın Firmasına teşekkür ediyoruz” dedi.