GÜLNAR BELEDİYESİNDEN HUMMALI YOL ÇALIŞMASI

Gülnar Belediyesi Gülnar’da yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarına hummalı bir şekilde devam ediyor.

Gülnar Belediyesi ekipleri bu kapsamda Köseçobanlı Mahallesinde sathi asfalt kaplama, parke taşı döşeme ve rotmiks serme sıkıştırma  çalışmaları gerçekleştirerek,  güvenli ve konforlu yolları vatandaşların hizmetine sunuluyor.

Belirlenen program dahilinde mahallelerde sathi asfalt çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirten Gülnar Belediye Başkanımız Sayın Alpaslan ÜNÜVAR ; “Gülnar Belediyesi olarak başlattığımız asfalt çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Göreve geldiğimiz andan itibaren yollarımızın yapımını ve bakımını gerçekleştiriyoruz. Yürüttüğümüz çalışmalar ile önemli işlere imza attık. Hem ilçe merkezimiz hem de mahallelerimizde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.  İhtiyaç duyulan yolların bakım ve onarımını yapıyor ve sathi asfalt kaplama çalışmalarımızla güvenli ve konforlu yolları vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. Bu kapsamda ekiplerimiz Köseçobanlı Mahallemizde sathi asfalt kaplama, parke taşı döşeme ve deforme olan asfalt yollarda rotmiks serme sıkıştırma çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Amacımız daha güzel, daha yaşanılabilir bir Gülnar inşa etmek. Tamamladığımız yollar Gülnar’ımıza ve kıymetli vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Çalışmalarımız belirlenen program dahilinde hızla devem edecektir” dedi.