DUYURU !

Çukurova Atık Geri Kazanım Şirketi ile işbirliği yapan Gülnar Belediyesi, ilçemizde ortaya çıkan atıkların toplanarak israfın önüne geçilmesine ve ekonomiye geri kazanılmasını hedefleyerek Sıfır Atık ve Geri Dönüşüm projesine önem vermektedir.

Gülnar Belediye Başkanımız Sayın Alpaslan ÜNÜVAR konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “ Çukurova A.Ş ile yapmış olduğumuz işbirliği sayesinde ilçemizde toplanan kağıt, plastik, metal ve camlar için ilçemizin belirli noktalarına özel bölmeler yerleştirdik. Vatandaşlarımız söz konusu atıkları atık toplama kutusuna getirerek hem geri dönüşüme hem de ekonomiye katkı sağlayacak. Bu atıkların toplanması doğanın korunması ve ekonomiye katkı anlamında önemli bir adım olmuştur. Düşünmeden sokağa atılan çöplerin çevremize ve doğal yaşama ne derece zarar verdiğinin  farkında olmamız ve bu bilinçle hareket etmemiz gerekmektedir. Gelecek nesillere ve evlatlarımıza temiz ve sağlıklı bir hayat bırakmak hepimizin üzerine düşen bir görevdir. Lütfen çevremizi temiz tutalım” dedi.

Vatandaşlarımızın  gerekli ambalaj atıkları ile ilgili detaylı bilgi için Çukurova A.Ş Alo Hattı 444 2086 numarayı arayarak görüşme yapıp bilgi alabilirler.