BAŞKAN ÜNÜVAR EĞİTİM ÇALIŞANLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Gülnar Belediye Başkanımız Sayın Alpaslan ÜNÜVAR, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Gülnar’da görev yapan eğitim çalışanları ile yemek programında bir araya geldi.

Gülnar Belediyemiz tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle birlik ve beraberlik yemeği düzenlendi.

Programa İlçe Kaymakamımız Sayın Yunus Emre BAYRAKLI, Belediye Başkanımız Sayın Alpaslan ÜNÜVAR, İlçe Jandarma Komutanımız Yüzbaşı Sayın Abdullah KALAYCIOĞLU, İlçe Müftümüz Sayın Yusuf KAYA, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanımız Sayın Celal KADİM, Ak Parti İlçe Başkanımız Sayın Tevfik KALEMCİ, Milliyetçi Hareket Partisi Kadın ve Aileden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcımız Sayın Ayşe AYDIN, Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanımız Sayın Selda ARSLAN, Gülnar Ülkü Ocakları Başkanımız Sayın Hüseyin Erdem UÇTU, Ak Parti İlçe Gençlik Kollar Başkanımız Sayın Rıdvan GÜLEÇ, belediye meclis üyelerimiz, öğretmenler ve tüm eğitim çalışanları katılım sağladı.

İlçe Kaymakamımız Sayın Yunus Emre BAYRAKLI programda yaptığı konuşmada; “ Sizlerle bir araya gelmek bizim için çok kıymetli. Öğretmenlik mesleği çok kutsal bir meslek ama herkesin yapabileceği bir meslek değil.  Her bir öğrencinin sorumluluğu, her bir öğrencinin vebali, geleceğe yetiştirdiğiniz çocukların ilerde topluma, devlete, millete faydalı birer birey olması için vermiş olduğunuz çaba ve bu çabaların sonuca ulaşmasının sizlere sevinç ve mutluluk sağlaması, fakat ulaşamaması durumunda da bunun üzüntüsü herkesin katlanabileceği bir şey değildir. Çocuklarımızın sorumluluğunu üstlendiğiniz için, Vatana, Millete, Devlete, topluma faydalı nesiller yetiştirdiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Öncelikle Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve şehit öğretmenlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun” dedi.

Yemek sonrası yaptığı konuşmada 24 Kasım Öğretmenler Gününde tüm eğitim çalışanları ile bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu belirten Gülnar Belediye Başkanımız Sayın Alpaslan ÜNÜVAR," Gülnar Belediyemiz tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle düzenlediğimiz yemek programına hepiniz hoş geldiniz. Öğretmenlerimiz, eğitim çalışanlarımız bizler için çok önemli. Çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitilerek geleceğe hazırlanmasını sağlayan öğretmenlerimiz kutsal bir görev icra etmektedirler.  Ben 26 yıl öğretmenlik yaptım. Meslek hayatımın her dakikası, her günü benim için çok özeldi. Sizlerin arasında bulunmak, eğitim camiasının bir mensubu olmak gurur verici. Bizleri, çocuklarımızı yetiştiren öğretmenlerimizden Allah razı olsun. Öncelikle Başöğretmen Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimize Allah'tan rahmet, diliyorum. Bu vesileyle Öğretmenler Gününüzü kutluyor, eğitim ve öğretim hayatınızda başarılar diliyorum" dedi.

Katılım sağlayan eğitim çalışanlarına 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Gülnar Belediyemiz tarafından hazırlanan hediyeler takdim edildi.