GÜLNAR DEVLET HASTANESİ BAŞ HEKİMİ MÜCAHİT AYDIN’DAN BAŞKAN ÜNÜVAR’A VEDA ZİYARETİ

Mersin Şehir Hastanesine tayini çıkan Gülnar Devlet Hastanesi Baş Hekimi Sayın Mücahit AYDIN, yeni görevi öncesi Gülnar Belediye Başkanımız Sayın Alpaslan ÜNÜVAR’a veda ziyaretinde bulundu.

Baş Hekim Sayın Mücahit AYDIN’ı makamında ağırlayan Belediye Başkanımız Sayın Alpaslan ÜNÜVAR ziyarette yaptığı açıklamada “ İlçemizde görev sürenizde halkımızın sağlığı için yaptığınız hizmetlerden ve özellikle bu zorlu koronavirüs sürecinde vermiş olduğunuz hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Yeni görev yerinizde de görevinizi layıkıyla, başarılı bir şekilde yapacağınıza olan inancımız tamdır. Her zaman sizlere kapımız sonuna kadar açık.  Allah yolunuzu açık etsin. Yaptığınız hizmetler ve nazik ziyaretleriniz için teşekkür ediyor, yeni görev yerinizde başarılar diliyorum” dedi.