GÜLNAR BELEDİYESİ GÖRME ENGELLİ VATANDAŞLARI UNUTMADI

Gülnar Belediye Başkanımız Sayın Alpaslan ÜNÜVAR, 7-14 Ocak Beyaz Baston Görme Engelliler Haftasında Gülnar merkezinde yaşayan görme engelli vatandaşlara çeşitli hediyeler gönderdi.

Gülnar Belediyesi Nar Çiçeği Engelli ve Yaşlı Birimimiz görme engelli vatandaşlarımızı ziyaret edip, Belediye Başkanımız Alpaslan ÜNÜVAR’ın selamını ve hediyelerini ilettiler.

Gülnar Belediye Başkanımız Sayın Alpaslan ÜNÜVAR konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Her yıl 7 -14 Ocak “Beyaz Baston Engelliler Haftası” olarak kabul edilmektedir.  Belediyemiz Nar Çiçeği Engelli ve Yaşlı Birimimizin organizasyonu ile İlçemizde bulunan görme engelli vatandaşlarımızı personellerimiz  ziyaret ederek hediyelerimizi ilettiler.  İnsan ömrü üzüntüsüyle, sevinciyle, acısıyla, tatlısıyla bir yoldur. Bu yolda hepimiz görme özrü dâhil birer engelli adayıyız. Bu nedenle hayata tutunma konusunda sabrın en güzel örneğini gösteren bu insanlarımıza yardımcı olmak, onların sorunlarına çözüm üretmek, yaşamlarını kolaylaştıracak çalışmaları hayata geçirmek hepimizin görevidir.  Tüm engelli hemşehrilerimize huzurlu, mutlu ve başarılarla dolu engelsiz bir yaşam temenni ediyor, sağlıklı bir ömür diliyorum” dedi.