Şehidimiz Ertuğrul Ulupınar Son Yolculuğuna Uğurlandı

Şanlıurfa/Akçakale Hudut hattında teröristlerin EYP’li saldırısında şehit olan P. Söz. Er Ertuğrul ULUPINAR, Gülnar ilçemizde binlerce kişinin katıldığı törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Milliyetçi Hareket Partisi Gülnar Eski İlçe Başkanımız, belediye personelimiz Nebi ULUPINAR’ın oğlu Şehidimiz Ertuğrul ULUPINAR için ikindi namazının ardından Gülnar Hükümet Konağı önünde tören düzenlendi.

Törene şehidimizin annesi Şadiye Ulupınar, babası Nebi Ulupınar, kardeşleri Alperen ve Satuk Buğrahan ve akrabalarının yanı sıra Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Yunus Elitaş, Mersin Valisi Ali İhsan Su, İlçe Kaymakamı Yunus Emre Bayraklı, Deniz Kuvvetleri Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Fuat Gedik, 6. Mekanize Piyade Tümen ve Garnizon Komutanı Vekili Mustafa Cüneyt Arıkan, MHP MYK. Üyesi Serdar Soydan, MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Ak Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, Ak Parti Mersin Milletvekili Ali Cumhur Taşkın, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Mut Belediye Başkanı Volkan Şeker, Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, Bozyazı Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya, Ermenek Belediye Başkanı Atilla Zorlu, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezi Şehit Aileleri Birim Başkanı Abdullah Coşar, Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanı Murat Sezer, il protokolü, siyasi parti temsilcileri, askeri yetkililer, şehit yakınları ve binlerce vatandaş katıldı.

Binlerce kişinin katıldığı askeri törenin ve İl Müftü Yardımcısı Hasan Küçük’ün kıldırdığı cenaze namazının ardından Ayvalı Mahalle Mezarlığı'na götürülen Şehidimizin naaşı, dualar ve tekbirler eşliğinde defnedildi.

Şehidimiz Ertuğrul Ulupınar’a ve şehadete eren kahraman askerlerimize birkez daha Allahtan rahmet, kederli ailelerine ve aziz milletimize başsağlığı diliyoruz.