Gülnar Belediyesi Can Dostlarını Unutmadı

Gülnar Belediyesi yoğun kar yağışı nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan, sokakta yaşayan hayvanlara mama dağıttı.

Gülnar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz ve Veteriner Hekimimiz tarafından, hava koşulları nedeniyle aç kalan, yiyecek bulmakta zorlanan sokakta yaşayan hayvanlar için ilçenin belli noktalarına mama koydu. Bazı bölgelerde ise can dostlarımızı kendi elleriyle beslediler.

Konuyla ilgili açıklama yapan Gülnar Belediye Başkanımız Sayın Alpaslan ÜNÜVAR; “Gülnar Belediyesi olarak sokaktaki canlılarımızı unutmadık. Olumsuz hava şartlarından dolayı dolayı hayvanların yiyecek bulamayacağını düşünerek, onlara mama dağıtımı gerçekleştiriyoruz. Ulaşabildiğimiz kadar çok hayvana ulaşmaya çalışacağız. Biz yaz-kış zaten onlara mama desteği yapıyoruz, ancak böyle soğuk günlerde onlara daha fazla önem vermemiz gerekiyor” diye ifade ettiler.