8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADIK

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Gülnar’da değerli kadınlarımıza çiçek hediye edildi.

8 Mart Dünya Kadınlar günü münasebetiyle Gülnar Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Abdulllah KOCADAĞ, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanımız Sayın Celal KADİM, Ak Parti İlçe Başkanımız Sayın Tevfik KALEMCİ,  Milliyetçi Hareket Partisi Kadın ve Aileden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcımız Sayın Ayşe AYDIN, Ak Parti İlçe Kadın Kollar Başkanımız Sayın Selda ARSLAN, Gülnar Ülkü Ocakları Başkanımız Sayın Hüseyin Erdem UÇTU, Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Sayın Rıdvan GÜLEÇ ve yönetim kurulu üyeleri tarafından kurumlar, çarşı esnafı ve vatandaşlar ziyaret edilerek değerli kadınlarımıza çiçekleri takdim edildi.  Ziyaretlerde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlanarak, Belediye Başkanımız Sayın Alpaslan ÜNÜVAR’ın selamı iletildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Abdullah KOCADAĞ; “ Bugün Dünya Kadınlar Günü bizde Gülnar Belediyesi olarak Milliyetçi Hareket Partisi, Ak Parti İlçe Başkanlarımız ve yönetim kurulu üyeleri  ile birlikte, hayatımıza emekleriyle anlam katan kadınlarımızı bu özel günlerinde unutmadığımızı göstermek adına kendilerini ziyaret edip çiçeklerini takdim ederek kadınlar gününü kutladık. Kadınlarımız Türk toplumunda önemli bir yere sahiptir ve tarihimizde ve günümüzde oynadıkları rollerle bunu her zaman kanıtlamışlardır. Öyle ki büyük önder Mustafa Kemal Atatürk Ey kahraman Türk kadını! Sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın demiştir.  Kadınlar toplumun aynasıdır. Kadınlar, bizim topraklarımızda hem toplumun hem ailenin temelidir. Bir anne, bir eş, bir evlat olarak kadın toplumu dönüştüren ve istikamet verendir. Eğer kadın mutluysa ülke de mutludur. Bu duygu ve düşüncelerle başta tüm şehit anneleri ve eşleri olmak üzere; yaşamın her anında her türlü fedakârlıkta bulunan, yokluğumuzu ve sıkıntılarımızı paylaşan, her zaman yanımızda olan tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum” dedi.