ÖĞRENCİLERE AFET FARKINDALIK EĞİTİMİ VERİLDİ

Mersin Valiliği, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından verilen eğitimleri başarıyla tamamlayan Gülnar Belediyesi personellerimizden oluşan eğitmenler ve diğer kurumlardan katılan eğitmenler tarafından, Gülnar Mustafa Baysan M.Y.O öğrencilerine, Özel Gülnar Kız Öğrenci Yurdunda; Okul Afet Farkındalık Eğitimi, Afet Farkındalık Eğitimi ve Yangın Farkındalık Eğitimleri verildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Gülnar Belediye Başkanımız Sayın Alpaslan ÜNÜVAR; “ Gülnar Belediyesi olarak her türlü hizmette gönüllüyüz. Bu kapsamda bütün doğal afetlerde gönüllü olan tüm personellerimizin profesyonelleşmesi adına belediye personellerimizden 12’si Uzman Eğitici Sertifikası almış olup, 20 personelimizde eğitimlerini başarıyla tamamlayarak AFAD ve Orman Gönüllüsü olmuştur. Mersin Valiliğimizce belirlenen eğitim takvimine göre eğitmenlerimiz tarafından, diğer kurum ve kuruluşlara AFAD eğitimleri verilmeye devam edilecektir” dedi.