19 MAYIS ATATÜK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI GÜLNAR’DA COŞKUYLA KUTLANDI

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları Gülnar Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde gerçekleşti.

Kutlama programına İlçe Kaymakamımız Sayın Yunus Emre BAYRAKLI, Belediye Başkanımız Sayın Alpaslan ÜNÜVAR, Gülnar Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Tuğçe BÜYÜKBAŞ, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanımız Sayın Celal KADİM, Ak Parti İlçe Başkanımız Sayın Tevfik KALEMCİ, Kurum amirleri, öğrenciler ve Gülnar halkı katılım sağladı.

Programda günü anlam ve önemini belirten konuşmayı Gençlik ve Spor İlçe Müdür Vekili Sayın Ahmet ELMAS yaptı.

Konuşmanın ardından Gençler şiir okuma, jimnastik gösterisi ve halk oyunları gösterisi gibi birbirinden güzel etkinlikleri Gülnar halkıyla buluşturdu.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle çeşitli dallarda yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüller verildi.

Bu vesileyle bir kez daha geleceğimizin teminatı gençlerimizin ve aziz milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor,  başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak bağımsızlık uğrunda canlarını feda eden şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.