ZABITA HAFTASI GÜLNAR’DA TÖRENLE KUTLANDI

1-7 Eylül Zabıta Haftası münasebetiyle, Gülnar Belediyesi Zabıta Müdürlüğümüzce hazırlanan kutlama programı hükümet konağı önünde çelenk koyma töreni ile başladı. Saygı duruşunun akabinde İstiklal Marşının okunmasıyla devam eden törende, Atatürk Anıtına Gülnar Belediyesi çelengi Belediye Başkanımız Sayın Alpaslan ÜNÜVAR tarafından sunuldu.

Hükümet Konağı önünde düzenlenen törene; Belediye Başkanımız Sayın Alpaslan ÜNÜVAR, Gülnar Belediyesi Zabıta Müdürümüz Sayın Bahadır ERKEK, kurum amirlerimiz, muhtarlarımız ve belediye meclis üyelerimiz katılım sağladı.

Törenin ardından İlçe Kaymakamımız Sayın Musa AYYILDIZ, Belediye Başkanımız Sayın Alpaslan ÜNÜVAR ve kurum amirlerimiz ile birlikte, Zabıta Müdürlüğümüzde Gülnar Belediyesi Zabıta personellerimiz ile bir araya gelip, tüm zabıta teşkilatının Zabıta Haftasını kutladılar.