10 Kasım Atatürk’ü Anma Töreni Gerçekleşti

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, sonsuzluğa uğurlanışının 84. Yıl dönümünde Gülnar’da düzenlenen törenle anıldı.

Gerçekleşen törene; İlçe Kaymakamımız Sayın Musa AYYILDIZ, Belediye Başkanımız Sayın Alpaslan ÜNÜVAR, Cumhuriyet Savcısı Sayın Yavuz ERTUGAY, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Program, Hükümet konağı önünde Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin Atatürk Anıtına sunulması töreni ile başladı. Kaymakamlık çelengi İlçe Kaymakamımız Sayın Musa AYYILDIZ tarafından, Belediye Başkanlığı çelengi Belediye Başkanımız Sayın Alpaslan ÜNÜVAR tarafından konuldu.

Saat 09.05’te 2 dakikalık siren eşliğinde saygı duruşu akabinde İstiklal marşı okundu.

Program, Gülnar Şehit Ertuğrul ULUPINAR Kültür Merkezinde düzenlenen Anma Programı ile devam etti. Programda, Okul öğrencileri tarafından şiirler okunması, oratoryo sunumu yapılması, Atatürk’ün sevdiği şarkılarının seslendirilmesi, tiyatro ve zeybek gösterisi gerçekleştirdi.

Tören sonunda Atatürk ile ilgili şiir, resim ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikalinin 84. yıl dönümünde sonsuz saygı, sevgi ve minnetle anıyoruz.