Belediye Personelleri Başkan Ünüvar’ın Öğretmenler Gününü Kutladı

Eğitim Camiasında uzun yıllar öğretmen olarak hizmet veren Gülnar Belediye Başkanımız Sayın Alpaslan ÜNÜVAR’a 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Gülnar Belediye personelleri, üzerinde ‘Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun’ yazılı yaş pastalı sürpriz kutlama yaparak Başkan’a duygu dolu anlar yaşattılar.

Sürpriz karşısında duygu dolu anlar yaşayan Belediye Başkanımız Sayın Alpaslan ÜNÜVAR, “Bu anlamlı günde beni duygulandırdığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. Öğretmenlik, hayat boyu öğrenmedir. Öğreten ve öğrenen insanların en hayırlısıdır. Öğretmenlikten emekli olunmaz, öğretmenlikten de çıkılmaz. Öğretmenler toplumda kutsal görevlerine hep devam ederler. Sadece kara tahtada tebeşirle anlatmazlar, onların yaptıkları tüm hayatlara örnektir. Öğretmenlik mesleği çocukları ve işini sevmeden yapılamaz. Manevi değerlerin, kelimelerle, cümlelerle izahı yoktur. Odaya girer girmez böyle sürprizle karşılanmak, harikulade bir şey. Bana bu mutluluğu yaşattığınız için, öğretmenliğimi bana unutturmadığınız, bu onurlu Öğretmenlik mesleğini yapmış olmanın kıvancıyla nazik davranışınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin” dedi.

#GülnarBelediyesi

#ÜretkenBelediyecilik