BAŞKAN ÜNÜVAR ÖĞRETMENLER İLE BİR ARAYA GELDİ

Gülnar Belediye Başkanımız Sayın Alpaslan ÜNÜVAR, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Gülnar Belediyemiz tarafından düzenlenen kutlama programında Gülnar’da görev yapan kıymetli öğretmenlerimiz ile bir araya geldi.

Programa İlçe Kaymakamımız Sayın Musa AYYILDIZ, Belediye Başkanımız Sayın Alpaslan ÜNÜVAR, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hüseyin KADİM, Kent Konseyi Başkanımız Sayın Selami BAĞCA, öğretmenler ve aileleri katılım sağladı.

Gülnar Belediyemiz tarafından düzenlenen programda öğretmenler canlı müzik dinletisi ile doyasıya eğlendiler.

İlçe Kaymakamımız Sayın Musa AYYILDIZ programda yaptığı konuşmada; “ Sizlerle bir araya gelmek bizim için çok kıymetli. Öğretmenlik mesleği çok kutsal bir meslek. Öncelikle Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, geçtiğimiz günlerde Gaziantep’in Karkamış ilçesinde hain terör saldırısı sonucu şehit olan Ayşenur Alkan öğretmenimize ve tüm şehit öğretmenlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Programın düzenleyen kıymetli Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyor, Öğretmenler Gününüzü kutluyorum” dedi.

Programda yaptığı konuşmada 24 Kasım Öğretmenler Gününde tüm öğretmenler ile bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu belirten Gülnar Belediye Başkanımız Sayın Alpaslan ÜNÜVAR," Gülnar Belediyemiz tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle düzenlediğimiz programımıza hepiniz hoş geldiniz. Öğretmenlerimiz, eğitim çalışanlarımız bizler için çok önemli. Çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitilerek geleceğe hazırlanmasını sağlayan öğretmenlerimiz kutsal bir görev icra etmektedirler.  Ben 26 yıl öğretmenlik yaptım. Sizlerin arasında bulunmak, eğitim camiasının bir mensubu olmak gurur verici. Bu yıl programımızı farklı olsun, sadece öğretmenlerimiz olsun düşüncesiyle sadece sizlere yönelik düzenledik. Öncelikle Başöğretmen Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimize Allah'tan rahmet, diliyorum. Bu vesileyle Öğretmenler Gününüzü kutluyor, eğitim ve öğretim hayatınızda başarılar diliyorum. Ayrıca bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan İlçe Kaymakamımız Sayın Musa AYYILDIZ’a, katılım sağlayan tüm öğretmenlerimize, ailelerine ve canlı müzik dinletisi ile bizlere güzel bir gece yaşatacak olan orkestramıza çok teşekkür ediyorum. " dedi.

Konuşmaların ardından ilçemize yeni atanan öğretmenlerimize plaketleri İlçe Kaymakamımız Sayın Musa AYYILDIZ ve Belediye Başkanımız Sayın Alpaslan ÜNÜVAR tarafından takdim edilip, tüm öğretmenlerimizi temsilen İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hüseyin KADİM’e de Türk Bayrağı rozeti takıldı.

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Gülnar Belediyemiz tarafından hazırlanan hediyeler ilçemizde görev yapan tüm öğretmenlerimizin görev yerlerine ulaştırıldı.