BAŞKAN ÜNÜVAR’DAN YENİ YIL MESAJI

Gülnar Belediye Başkanımız Sayın Alpaslan ÜNÜVAR, “Yeni yılın ilçemiz başta olmak üzere ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyor, yeni yılda öncelikle Allah’tan sağlık ve huzur diliyorum” dedi.

Belediye Başkanımız Alpaslan ÜNÜVAR mesajında; “Acı ve tatlı günleri, mutluluk veren anılarıyla koca bir yılı daha geride bıraktık.  Millet olarak yeni bir yıla daha girmenin heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz. Gülnar Belediyesi olarak 2022 yılında yoğun bir şekilde hemşerilerimize hizmet etme çabasında çalıştık. Göreve geldiğimiz günden bu yana, vatandaşlarımızın talep ve önceliklerini dikkate alan bir hizmet anlayışı içerisinde olduk. 2023 yılında da ilçemizi daha ileriye götürmenin, yeni projelerimizi hayata geçirmenin heyecanı içerisindeyiz. Yeni bir yıl, yeni bir başlangıç, yeni umutlar demektir. Her yeni yıl, canlanan umutların, özlemlerin, beklentilerin, mutlu yarınların habercisidir. Milletçe, üzüntü ve sevinçlerle dolu bir yıla daha veda edip, umut ve beklentilerle dolu yeni bir yıla girmenin heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Her yeni yıl yeni atılımlar, yeni umutlar, yeni adımlar kısaca yenilikler yılıdır. Bizimde yeni yılda daha çok çalışarak daha başarılı olmamız gerekmektedir. Belediyemiz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da tüm personeliyle Gülnar’ı daha güzel ve daha modern hale getirmek için çalışacaktır. Güzel ilçemiz için sürdürdüğümüz hizmet aşkı, yeni yılda da devam edecektir. Her yeni gün ve her yeni yılın doğan bir umut olduğu inancıyla milletimizin ve Gülnar’lı hemşerilerimin yeni yılda refaha ve mutluluğa kavuşmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.

2023 yılının hepimize, yuvalarımıza, ilçemize ve ülkemize esenlik, huzur, başarı, sağlık ve mutluluk getirmesini diliyorum. Mutlu yıllar” ifadelerini kullandı .