BAŞKAN ÜNÜVAR’IN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Ünüvar,"insanların sağlıklı bilgi alması için yoğun mesai harcayan gazetecilerin 10 Ocak Gazeteciler Gününü kutluyorum" dedi.

Başkan Ünüvar 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajında, “İnsanlığın var olduğu günden bu yana insanoğlu bilgiye ihtiyaç duymuş, karşılıklı haberleşmenin ve bilgi alışverişinin yollarını aramıştır. İnsanlığın bu ihtiyacından ortaya çıkan basın ve gazetecilik mesleği, bugün gelişen teknoloji ve hızlı iletişimle birlikte günlük hayatımızın vazgeçilmezleri arasına girmiştir. Gazetecilik mesleği çağımızın en zor mesleklerinden bir tanesidir. İnsanları hızlı ve sağlıklı bilgilerle buluşturmak için her türlü zor koşulun üstesinden gelen gazeteciler, karşılaştıkları her türlü zorluğa rağmen mesleklerini büyük bir özveriyle yerine getirmektedir. Toplumsal bilinci artırarak güçlendirmeyi hedefleyen gazetecilik mesleği, kamuoyu yararına olan her türlü projenin de yanında durmaktadır. Bizler mesai arkadaşı olarak gördüğümüz gazetecilerin her zaman yanındayız. Bu vesileyle görev yapan yerel gazete, internet medyası, ulusal ajans temsilcilerinin ve tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutluyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.