Gülnar Belediyesi 2023 Yılı Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısı İkinci Birleşimi Gerçekleştirildi

Gülnar Belediye Meclisi 2023 yılı Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısının İkinci Birleşimi Belediye Başkanımız Sayın Alpaslan ÜNÜVAR Başkanlığında,  Belediye meclis üyelerinin katılımlarıyla Belediye Meclis Toplantı Salonunda gerçekleşti.

GÜNDEM MADDELERİ

1-) Açılış ve yoklama.

2-) Mazeret dilekçelerinin oylanması.

-Mazeret dilekçeleri yapılan açık oylamada oy birliğiyle kabul edildi.

3-) Saygı duruşu ve İstiklal marşı.

4-) Mali Hizmetler Müdürlüğünün 24.02.2023 tarih ve 10946 sayılı teklifi; 01.03.2023 tarihli mecliste görüşülmüş olup, Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen Sipahili Mahallesinde kurulan pazar yeri işgaliye ücretinin yeniden düzenleme yapılması ile ilgili komisyon raporunun görüşülmesi.

-İlgili gündem maddesi komisyondan geldiği şekliyle yapılan açık oylamada oy birliğiyle kabul edildi.

5-) İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün 28.02.2023 tarih ve 11001 sayılı teklifi; Aksa Çukurova Doğalgaz Dağıtım A.Ş ' nin 24.02.2023 tarih ve 49276 sayılı yazısına istinaden Akdeniz Mahallesi 271 ada 7-8-9 nolu parseller ve güney batısında kalan park alanı kapsayan alan içerisinde CNG/LNG istasyonu kurulması ve bu alanın Aksa Çukurova Doğalgaz Dağıtım A.Ş' ye bedelsiz tahsisi için gerekli uygunluğun verilmesi ve bu işlem öncesinde istasyon yeri çalışmalarına başlanacağından ilgili izin verildiğine dair kullanma (tahsis) izin sözleşmesi ve resmi kurumlarda  tahsis işlemi ile ilgili gerekli protokol vb. evrakların imzalanmasında Belediye Başkanı Sayın Alpaslan ÜNÜVAR' a yetki verilmesi ile ilgili komisyon raporunun görüşülmesi.

6-) Dilek ve temenniler.