GÜLNAR BELEDİYESİ SOSYAL YARDIM İŞLERİ ALAN EL İLE VEREN EL ARASINDA KÖPRÜ OLMAYA DEVAM EDİYOR

Gülnar Belediyesi bünyesinde Çanakkale Şehitleri Giyim-Gıda Yardımlaşma Bankası Yardımlarında Hız Kesmiyor.

Gülnar Belediyesi bünyesinde hizmet veren "Çanakkale Şehitleri Giyim, Gıda ve Yardımlaşma Bankası" mahallelerde yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik yardım hizmetlerini sürdürüyor. Özellikle muhtaç vatandaşlar tespit edilerek, öncelikli ihtiyaçları karşılanıyor. Vatandaşa daha iyi hizmet sunmak için kurulan Gülnar Belediyesi Çanakkale Şehitleri Giyim-Gıda Yardımlaşma Bankası vatandaşa yerinde yardım götürmeye devam ediyor

BİZE GELEMEYENE BİZ GİDİYORUZ

Gülnar Belediyesi Çanakkale Şehitleri Giyim-Gıda Yardımlaşma Bankası kurulduğu günden bu güne yoğun bir şekilde çalıştığını kaydeden Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar, “Gülnar Belediyesi olarak bizim işimiz bize gelemeyen vatandaşın ayağına hizmet vermektir. Engelli, yaşlı, maddi durumu iyi olmayan ve yardıma ihtiyacı olan vatandaşlara hiçbir ayrım gözetmeksizin eşit şekilde hizmet veriyoruz. Özellikle son zamanlarda Kahramanmaraş ilimizde gerçekleşen deprem afetinden etkilenen çok sayıda vatandaşlarımızdan ilçemizde misafir ettiğimiz depremzede ailelerimizin de yardımına koşuyoruz. Afetzedelerimiz için yeni evler temin edilerek ev eşyası, giyim, yakacak ve yiyecek ihtiyaçlarını karşılayarak onlara sağlıklı yaşam alanları oluşturduk. Biz vatandaşın evine, gönlüne gidiyoruz. Önemli olan vatandaşımızın gönlüne dokunmak, hayır dualarını almaktır siz değerli vatandaşlarımızı da bu yardım ağına davet ediyoruz” dedi.