BAŞKAN GÜNEL’DEN HEMŞİRELER GÜNÜ KUTLAMASI

BAŞKAN GÜNEL’DEN HEMŞİRELER GÜNÜ KUTLAMASIBelediye Başkanımız Ahmet Günel  adına 12 Mayıs Hemşireler günü münasebetiyle Belediye Personellerimiz tarafından   hemşirelerimize gül dağıtıldı.
Gülnar Belediyesi personelleri  tarafından  Gülnar Devlet Hastanesi, Gülnar Sağlık Ocağı ve Gülnar Toplum Sağlığı Merkezi’nde bulunan hemşirelerimize ve doktorlarımıza  gül hediye edildi.
Belediye Başkanımız Ahmet Günel yaptığı açıklamada’’Sağlık hizmetlerinin aksatılmadan yürütülmesi ve tedavinin başarıya ulaşmasında etkin bir rol oynayan hemşirelerimiz, birey ve toplum sağlığının korunması noktasında verdikleri hizmetlerle, insan sevgisiyle icra edilen, şefkatle ve sabırla yapılan bir mesleğin mensuplarıdır. Gülnar Belediyesi olarak sağlığı her zaman ön planda tutuyor ve çalışmalarımızı bu doğrultuda yönlendiriyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, her zaman hoşgörülü, sorumluluğunun bilincinde ve hep özveriyle çalışan bütün hemşirelerimizin ‘Hemşireler Günü’nü kutluyorum’’dedi.