MHP Gülnar İlçe Kadın Kolları Başkanlığından Anneler Gününe Özel Eğlence ProgramıMHP Gülnar İlçe Kadın Kolları Başkanlığımız tarafından her Mayıs ayının ikinci pazar günü kutlanan anneler günü etkinlikleri kapsamında belediye düğün salonunda eğlence programı düzenledi.
Etkinlikte konuşan Gülnar Belediye Başkanımız Ahmet Günel;’’Bugün cennetin ayakları altına serilen annelerimizin günü. Bugün dolayısıyla siz değerli bayanlarımıza böyle bir gece düzenlendi. Hayata gözümüzü açtığımız andan itibaren, sevgi dolu yüzü, muazzam merhameti ve eşsiz şefkatiyle karşılaştığımız annelerin, bu anlamlı günde bir kez daha hatırlanması ve toplumumuzdaki vazgeçilmez önemi üzerine düşünülmesi gerekmektedir. Hiç karşılık beklemeden vermenin, şefkatin, bağışlamanın, hoşgörünün ve eşsiz sahiplenişin en mümtaz simaları şüphesiz annelerdir. Milletimizin gelecekte var olabilmesi, nesillerin sağlıklı, şuurlu ve milli bir zihniyetle meselelere odaklanmaları, öncelikle ailelerinden alacakları eğitime ve terbiyeye bağlı olacaktır. Bu itibarla annelerimiz geleceğin hazırlayıcısı ve güzide mimarlarıdır Yemeyen yediren, giymeyen giydiren, göz nuruyla, bin bir emekle bizleri büyüten siz değerli annelerimizin Anneler Günü'nü canı gönülden kutluyorum. Vatanımızın devamlılığı, birliği ve bağımsızlığı uğruna aziz evlatlarının şahadet haberlerini metanetle karşılayan, elleri öpülesi mübarek şehit annelerimizin ve tüm annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyor, hepinize saygılarımı sunuyor, huzur ve saadetler diliyorum" dedi.
Programda konuşan MHP Gülnar Kadın Kolları Başkanımız Zeynep Şen; “Anneler bizim baş tacımızıdır.’’Ağlarsa anam ağlar,gerisi yalan ağlar’’ atasözünden de anlaşılabileceği gibi hayatımıza giren çıkan yüzlerce insan vardır.Fakat hangisi bizi annemiz gibi koruyup kollayabilir, karşılıksız sevebilir, kendisini ateşe atabilir? Bu özel duyguyu tabi ki tek bir güne sığdırmak mümkün değildir. Sadece bugün değil, yılın her gününü özel hissettirelim annelerimize. Onları ne kadar çok sevdiğimizi her gün daha çok hissettirelim onlara. Bir evlat kaç yaşında olursa olsun, annesi için daima çocuktur. Öyle masum ki çocuk ruhum, kimseler anlamıyor beni, kimseler sarmıyor sen gibi annem. Tüm annelerimizin anneler gününü kutluyor, hepinize iyi eğlenceler diliyorum. Programımıza katıldığınız için de hepinize ayrı ayrı canı gönülden teşekkür ediyorum’’dedi.
Başkan Şen ayrıca; programın düzenlenmesinde emeği geçen başta Gülnar Belediye Başkanımız Ahmet Günel olmak üzere, İlçe Başkanımız Nebi Ulupınar, Belediye Meclis Üyelerimize ve Gülnar Ülkü Ocakları Başkanı Ömer Lütfi Kayhan’a teşekkür ediyorum dedi.
Programa katılan bayanlar Köseoğlu Orkestra Ali Köseoğlu ve ekibi eşliğinde söyledikleri bir birinden güzel türküler ve oyun havalarıyla doyasıya eğlendiler.
Programda; MHP Gülnar Kadın Kolları Başkanı Zeynep Şen tarafından eğlence programına katılan AKP İlçe  Kadın Kolları Başkanı Huriye Özer’e çiçek takdim edildi.
Salonu tamamen dolduran bayanlar aralarında ses yarışması düzenlendi. Sesine güvenen bayanlar söyledikleri birbirinden güzel parçalarla katılımcılara güzel bir gece yaşattılar.
Programa katılan bayanlara 1000 adet gül ve  1000 adet kokulu magnet hediye edildi.