ZİYARETÇİLER
ÜYELİK
SAAT

GÜLNAR BELEDİYESİ’NDEN ANNELER GÜNÜNE ÖZEL ETKİNLİK

Gülnar Belediyesi ve Milliyetçi Hareket Partisi Gülnar İlçe Başkanlığı tarafından Cuma günü Gülnar Belediyesi Düğün Salonunda Anneler Gününe özel kutlama eğlence programı düzenlendi. Belediye Düğün Salonunun hınca hınç dolduğu programa annelerimiz ve Gülnarlı hanımefendiler yoğun ilgi gösterdi. Program öncesi katılımcıları kapıda karşılayan Kaçep Gülnar İlçe Başkanımız Sayın Ayşe ŞİMŞEK ŞAHİN, annelerimiz ve hanımefendilere çeşitli hediyeler takdim etti.

Anneler Günü eğlence programına Belediye Başkanımız Sayın Fatih ÖNGE, Başkan Yardımcımız Sayın Mustafa DENK, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanımız Sayın Oğuzhan CERİT, Kaçep Gülnar İlçe Başkanımız Sayın Ayşe ŞİMŞEK ŞAHİN, Meclis üyelerimiz, parti teşkilatımız ve kadın kollarının yanı sıra değerli annelerimiz ve hanımefendiler katıldı.

Salona alkışlarla giren ve açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanımız Sayın Fatih ÖNGE; “Kıymetli hanımefendiler, Anneler günü dolayısıyla hazırlamış olduğumuz anneler günü programına katılımlarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Başta Şehit annelerimiz olmak üzere bütün annelerimizin anneler gününü kutluyorum. Hepinize iyi eğlenceler diliyorum” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanımız Sayın Oğuzhan CERİT; “Gülnar Belediyesi ve Milliyetçi Hareket Partisi Gülnar İlçe Başkanlığı olarak düzenlemiş olduğumuz anneler günü eğlence programına katılımlarınızdan dolayı hepinize şükranlarımı sunuyorum. Başta şehit annelerimiz olmak üzere bütün annelerimizin anneler gününü kutluyorum. Hepinize iyi eğlenceler diliyorum” dedi.

Kaçep Gülnar İlçe Başkanımız Sayın Ayşe ŞİMŞEK ŞAHİN; “Öncelikle bu programı hazırlayan Sayın Belediye Başkanıma ve İlçe Başkanıma tüm annelerimiz adına teşekkür ediyorum. Anneleri baş tacı yapan, “Cennet anaların ayaklarının altındadır” diyen bir dinin mensupları olarak bu sözün idrakinde annelerimizin hakkının hiç bir zaman ödenmeyeceğinin bilincindeyiz. Hayattaki en büyük yardımcı ve destekçimiz, yürüdüğümüz yolların rehberleri, sağlıklı yetişen nesillerin yaratıcıları, umutlarımızı paha biçilmez emekleriyle aydınlatan annelerimize; bizlere göstermiş oldukları karşılıksız sevgiden, hiç bitmeyen sabırdan, şefkatten, fedakarlıktan ve merhametten dolayı minnettarız. Bu vesileyle başta şehit annelerimiz olmak üzere bütün annelerimizin anneler gününü kutluyor, katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyor ve iyi eğlenceler diliyorum” dedi.

Protokol konuşmalarının ardından salonu tamamen dolduran annelerimiz ve hanımefendiler orkestra eşliğinde çeşitli etkinliklerle gönüllerinde doyasıya eğlenmenin tadını çıkardılar.

Fatih ÖNGE

E-BELEDİYE