ZİYARETÇİLER
ÜYELİK
SAAT

BAŞKAN ÖNGE’DEN 19 MAYIS KUTLAMA MESAJI

Gülnar Belediye Başkanı Sayın Fatih ÖNGE; 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Bu kutlu günün kurtuluş mücadelesinin ilk adımı olduğuna değinen Başkan ÖNGE, “Geleceğimizi emanet ettiğimiz gençlerimizin bayramını tüm kalbimle kutluyorum“ dedi.

Bu önemli bayramın Türkiye Cumhuriyeti’nin en önemli olaylarından biri olduğunu vurgulayan Başkan ÖNGE; “Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vatanımızı düşman işgalinden kurtarmak için Samsun’a çıkışının 105. yıl dönümünü kutluyoruz. Milli Mücadelenin başlangıç tarihi olarak bilinen 19 Mayıs 1919’da ulusumuzun kurtuluşu için büyük bir kararlılıkla hareket eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e minnet borçluyuz. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun”

Fatih ÖNGE

E-BELEDİYE